Huis toer: Een wallpaper en textiel maven’s gebruikte Brooklyn Stadhuis

Drie jaar geleden realiseerde Kate Reynolds en haar man Rem, kort na de geboorte van hun tweede kind, dat ze hun appartement in Brooklyn’s Park Slope wijk ontgroeiden.

Beide inwoners van South Carolina, zij waren opgegroeid in huizen met voorgazons en achtertuinen. Ze wilden dat hun jongens dezelfde ervaring hadden, maar in de goedkope New York City wisten ze dat de pickings slank zouden zijn en de prijzen hoog zouden zijn. Zij aanvaardden het feit dat ze sommige afwegingen zouden moeten doen. “Als de lay-out redelijk was en er een tuin was,” zegt Reynolds, “mijn houding was,” ik kan hiermee werken. “

Reynolds in de achtertuin met zonen Oscar, links en Bobby; De stoel komt uit Loll Designs, en de bar is bij Serena & Lily.

De zoektocht van het echtpaar leidde hen naar een eeuwenoude steenhuis in Windsor Terrace, een vroegere rode baard in het centrum van Brooklyn. Toegegeven, de buurt was niet zo trendy als Park Slope, de buurland in het noorden, maar het had boomgaarden, veranda’s en een park in de buurt, dus de zonen van het echtpaar – Bobby, nu vijf en Oscar, drie – zou gemakkelijk toegang hebben tot een ruime open ruimte waar ze kunnen spelen

Een tafel van Room & Board is bedekt met een Wayne Pate-stof, de fauteuils zijn van Design Within Reach en de cederbanket is een aangepast ontwerp.

Op ongeveer 3.200 vierkante meter had het twee verdiepingenwoning talrijke kleine kamers en voelde ik een beetje te veel als een konijnkamp. Het paar heeft meerdere muren verwijderd om meer licht in te laten en een gemakkelijke stroom te creëren. Eens dat is bereikt, heeft Reynolds, die graag decoreert, eindelijk een eigen speeltuin gehad. Om het huis te vullen, liep ze rechtdoor naar de plaats waar ze mee geholpen heeft om een ​​interieurontwerp te maken: Studio Four NYC, het Manhattan-textiel showroom, zij heeft samen met haar zakenpartner, Stacy Wagoner.

Het paar heeft de mogelijkheid om onafhankelijke ontwerplabels van over de hele wereld te ontdekken en hun carrière te koesteren. Het is vergelijkbaar met galerijen die jonge kunstenaars ondersteunen, maar in dit geval zijn de ontdekkingen textiel- en wallpaperontwerpers zoals Rebecca Atwood, de Brian Paquette van Seattle, de Imogen Heath van Engeland en van Istanbul, Elizabeth Hewitt van Tulu en Clare Frost.

De vintage Milo Baughman tafel van de eetkamer werd gevonden op 1dibs, de Eames stoelen zijn van Herman Miller, de behang is door Brian Paquette en het tapijt is Marokkaans.

“Kate is altijd kampioen van nieuw talent,” zei stofontwerper Zak Profera van Zak + Fox. ‘Er is zin in haar om’ zo wild te zijn als je kan zijn ‘.’ In haar huis zijn patronen zeker het patroon – van het vestibule, dat is bekleed in een handgeblokkeerd bladontwerp, aan lampen met vintage indigo tinten in de den, en de Op Art-geïnspireerde tumbling-blokken behang in de eetkamer.

“ Voor mij zijn alle patronen zoals charmes op een armband, “zegt Reynolds. Er zijn ook knuffels aan de praktijk: De knapvaste, vingerbestendige gestreepte stof die de woonkamerbank bedekt, is met de hand gemaakt door Soraya Shah, de interne wever bij Studio Four NYC.

“Elke lijn die we dragen heeft tenminste één ding dat ik in mijn huis zou gebruiken,” zegt Reynolds. “Maar ik kies de stoffen niet alleen voor hun uiterlijk. Ik heb altijd de persoon die ze gemaakt heeft in gedachten. “Als haar huis eigenzinnig is en reflecterend is op haar gevoeligheid, geeft Reynolds toe dat ze geen andere manier van leven kan kennen. Herinnering aan haar opvoeding in Columbia, South Carolina, wijst zij erop dat haar moeder, een interieurontwerper, ‘naar haar eigen drummer marcheerde.

De waskamer behang is door Caitlin McGauley, de krabdruk is vintage en het abstracte kunstwerk is door Way Way Allen.

Ze gebruikte ongewone verfkleuren en had altijd behang in de badkamers en de eetkamer. Ze leerde me niet bang te zijn om anders te zijn en altijd mijn eigen stijl te omarmen. ‘

Het shibori wallpaper van de poederkamer is door Amber Interiors voor Studio Four NYC en de spiegel is door Verjonging.

Reynolds’s eigen verfraaide drumbeat bevat vintage textiel, neutraal gemengd met juweeltonen, kleurrijke tapijten (magenta in de eetkamer, lavendel in de keuken), en eigenzinnige verlichting, van vintage lampen naar de zwarte plafond in industriële stijl in de keuken. Zij gelooft ook in het koppelen van big-ticket artikelen met budget vondsten.

Het bed van de master bedroom van Ballard Designs is gestoffeerd in een stof van augustus meer en bedekt met een vintage Marokkaanse deken en een kussen van Breuckelen Berber; De lamp is van West Elm, de scones zijn door Serena & Lily, het schilderij is van Alex Mason en de muren zijn geschilderd in de Grijze Uil van Benjamin Moore.

‘Ik denk dat een kamer beter uitkomt als je verschillende prijzen en vakmanschap hebt,’ zegt ze. ‘Het helpt u om de verklaring meer te zien.’ Met de renovatie was het doel van het echtpaar een plek te creëren die past bij de behoeften van een gezin, die zowel op hun eigen tijd als op sociale bijeenkomsten spaarde met vrienden.

In de kamer van Bobby is een kamer- en stapelbedje gekleed in vintage suzanis uit Oezbekistan, de schooltafel is van Windsor Place Antiques, de tinten zijn van een weefsel door Flock en de vintage tapijt is Turks.

“Het huis voelt nu gastvrij,” zegt Rem, een oprichter van een technologie- en ontwerpbureau. Het echtpaar geeft altijd een Zuid-stijl welkom: Wat ook al op het menu staat bij hun frequente bijeenkomsten, pimento kaas is een zeker ding. Zo is een feestelijke cocktail – een martini als de gastheren dingen eenvoudig willen houden, en misschien een watermeloen margarita als ze dingen een beetje willen mengen.

In de woonkamer van het herenhuis van Kate en Rem Reynolds in Windsor Terrace, Brooklyn, is de bank van ABC Carpet & Home bekleed in een stof van Soraya Shah voor Studio Four NYC, het design showroom Kate Reynolds mede. De chaise is door Timothy Oulton, de cocktailtafel is Deens, het Akari-hangerlicht is door Noguchi, de tinten zijn van een Rebecca Atwood-stof, en het Marokkaanse tapijt is vintage; De muren zijn geschilderd in Benjamin Moore’s Huntington White en de trim in Iron Mountain, de foto is door Claire Nitze, en het cameo portret is door Doug Meyer.

Na een frenetische week op hun werk in Manhattan, genieten Reynolds en haar man terug naar hun gezellige woonkamer, waar ze de jazz op de stereo omruilen en met drankjes ontspannen.

De keuken tellers zijn Calacatta Gold Marble, de backsplash tegel is door Waterworks, het bereik is door Capital, de ontlasting is van ABC Carpet & Home en de lamp is door Apparatus.

Van hieruit zien ze rechtdoor naar de keuken aan het tegenovergestelde uiteinde van het huis, waar hun zonen er van houden om op het hoekbanket te zitten, uitbundig gestoffeerd in een van de opvallende bloemen van Profera, kijken naar fotoboeken en het spelen van bordspellen. Voor de ouders is het de perfecte setup. ‘Ik vind het leuk dat we ze nog kunnen zien’, zegt Rem, ‘maar we hebben ook een rustige tijd.’

Het banket in de ontbijtzaal is bedekt met een Zak + Fox-stof, de tafel is bij Restoration Hardware en het hangerlicht is door Serena & Lily.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *