De heer aan birkenstock verkoopt zijn eclectic New York appartement

Birkenstock schoenen zijn bekend om hun slijpvaste kurk en hebben voor het grootste deel een mooie standaard look: kurkzool, riemen, klaar. De erfgenaam van het bedrijf heeft echter een alles-maar-standaard appartement.

Alex Birkenstock, die ooit het Birkenstock-fortuin zal veroveren en de niet-actieve eigenaar van het bedrijf is, noemde zijn 2-slaapkamer, 2,5-badkamer penthouse op Broadway’s The Setai voor $ 12,995,000, rapporteert Curbed. In 2011 kocht hij het appartement van 3.424 vierkante meter voor 5,867,156 dollar, en heeft later 5 miljoen dollar uitgereikt bij een renovatie.

Een deel van die renovatie betrof import van meubels van over de hele wereld: Denk aan de 1920’s Art Deco deuren van een Hawaiiaans theater, hardhouten vloeren van de Portugese ambassade in Parijs en een 19e-eeuwse stalen koperen kluis die een half ton weegt en is gekocht van de bank van frankrijk Buiten het prachtige interieur heeft het huis uitzicht op het World Trade Center en het Vrijheidsbeeld.

Als u door de collectibles wordt verleid, goed nieuws: Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht. Birkenstock verkoopt het omdat hij iets groter wil, maar blijkbaar is het niet zin om het meubilair mee te nemen, rapporteert het Wall Street Journal.

Gekenmerkt door blootgestelde stenen muren en inklapbare glazen en stalen garagedeuren, combineert het appartement klassieke New York esthetiek met wereldwijde genot. Veeg om meer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *